Het plus proces

procesKeer op keer laten cliënten hun sterke punten en kansen door Skinner voorspellen. De juiste doelstellingen voor elk van deze twee gegevensverzamelingen moeten op nul worden gezet om het meest nauwkeurige beeld te krijgen.

Het bereik ervan vergroten. Wij hebben klanten geholpen die onze prescriptieve aanpak hebben gekozen voor een grotere transparantie en kwaliteit van de monitoring van hun bedrijven of die deze hebben verbeterd. Bovendien laten veel klanten die Financieel controller activa leveren een grotere ROI zien van hun BI-activiteiten door hun verkoopteams de gegevens te laten verkrijgen die nodig zijn om voorspellingen te doen en beter advies te geven over deals en contracten waar ze mee bezig zijn. Dit soort technologie zorgt voor productievere en winstgevendere arbeidskrachten, die een bottom-line waarde zullen opleveren!

Bouwers Afwerking AannemersGoede prognoses zijn van cruciaal belang voor vastgoedbeheerders, bouwers en aanverwante bedrijven zoals architecten, inkopers en ontwerpers. Zij vinden het vaak moeilijk om de nuances van hun toekomstige klanten te begrijpen en zullen vaak proberen om de behoeften van hun klanten tot op de cent nauwkeurig te “raden”. Helaas zitten zij er vaak naast.

Een verkoper van een woningbouwer kan een relatie hebben met een potentiële koper en in elke ontmoeting meedogenloos werken om zoveel mogelijk informatie over zijn potentiële koper te verkrijgen. Helaas zal hij essentiële gegevens van zijn prospect missen die hem zouden kunnen vertellen voordat hij “afkoelt” wanneer zijn concurrenten hem een specifiek voorstel doen. Het laatste wat een bouwer nodig heeft, is te weten wanneer zijn contact zijn bod te koop gaat aanbieden.

Hoe goed de koper ook klinkt, de kosten van het wachten kunnen de waarde alleen maar beginnen te overtreffen. Als zodanig werken veel verkopers en kopers gedurende het gehele proces zodanig samen dat een bedrijfseigenaar terughoudend kan worden om gunstiger voorwaarden aan één contact tegelijk te geven.

U vraagt zich af: “Waarom kan de koper niet gewoon de informatie krijgen die de verkoper doet?” In de wereld van vandaag is het LEIM-proces een creatieve uitwerking van gemeenschappelijke plannen voor het delen van gegevens, die voor beide partijen van vitaal belang is om hun gestelde doelen te bereiken. Het delen van informatie kan de tijdspanne tussen het IT-bezoek en de follow-up vergadering verkorten, om nog maar te zwijgen van het verminderen van de kosten, het helpen verminderen van de risico’s en het humor van het proces.

Om dit niveau van samenwerking te bereiken, moeten alle partijen zich op hun gemak voelen en ontvankelijk zijn voor wat er wordt gedeeld. Ons systeem volgt een voorgedefinieerd proces dat ontworpen is om beide partijen in staat te stellen kennis efficiënt, nauwkeurig en automatisch te delen. Jaren geleden, toen we voor het eerst begonnen, ontwikkelden we een unieke oplossing op basis van onze overtuiging dat het belangrijk was om een methodologie te creëren die gebaseerd was op beproefde praktijken, ongeacht de verticale sector of de verschillende boodschappen en stijlen, om de mogelijkheid om effectief te meten te garanderen (en niet.

Internationale functies:Aangezien onze klanten zich wereldwijd verspreiden, hebben we echt succes in verschillende delen van de markt. Onze modelleringssoftware ondersteunt CAD/CAM werk over de hele wereld, dit omvat volledige Volwassenen, Engineering Controls, en Condition Management en Geïntegreerde Netwerken om de meest complexe omstandigheden beschikbaar om eerste klas mogelijkheden te creëren!

Nog een paar woorden van waarschuwing: Zodra u uw gegevens “doordenkt”, begint de waarde van BEIM duidelijk te worden. U zult meer en meer ontdekken dat u gewoon geen idee hebt hoe u het eenvoudiger in uw processen kunt integreren. Er is een complete oplossing die recht onder uw neus wordt geïnstalleerd en die alle hulpmiddelen en informatie bevat die nodig zijn voor een perfecte integratie. Het is geassembleerd op een plaats waar u het kunt “instellen en vergeten” wat betekent dat wanneer implementatie, bezoek het klaar is om direct verder te gaan met uw project, waardoor u enorme verbeteringen in consistentie, efficiency en nauwkeurigheid krijgt.

Dit is de pluskant van ons proces. Deze technieken hebben geleid tot een revolutionaire verandering in de industrie, zonder twijfel heeft dit ontelbare tijd & geld bespaard voor onze cliënten, ons team en onze eigen persoonlijke prestaties.

Wat als u geen Gartner-organisatie bent? Velen geloven dat Gartners in staat zijn BI te installeren en te gebruiken. Er zijn echter nieuwe technologieën geïntroduceerd die aanzienlijk lichter zijn dan de vorige modellen van Gartners. We kunnen niet garanderen dat andere Gartners onze BI-technologie gebruiken en het is belangrijk voor ons dat nieuwe Gartners dat wel doen, om de vraag naar het product in de toekomst te garanderen. Alles wat minder is, is vanuit ons perspectief een teken van een mislukte strategie zonder een levensvatbare oplossing.

Wij menen dat de vorming wordt gehinderd door hun advies en steun van Gartner. De Gartner groep heeft jarenlang bijgedragen tot de goedkeuring en het gebruik van BI, waarbij zij publiekelijk beloofden dat hun eigen analyses en onderzoek de enigen waren die in staat waren nauwkeurige voorspellingen te doen. Om verbeteringen te maximaliseren, hebben zij vertrouwd op Gartners volgelingen om hun bevindingen aan hen terug te rapporteren. Door het conferentieverslag van elk individu als bewijs van markt- en historische resultaten te nemen, voorspellen ze meer en meer gebruik van BI in de toekomst.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.