De Schoonheid van Schoonheid

schoonheidingenomen als voedsel. Schoonheid ligt in het oog van de toeschouwer. Er wordt wel beweerd dat ware schoonheid alleen bestaat in de geest van de toeschouwer. Volgens deze filosofie bestaat schoonheid onafhankelijk van iemands lichaam, geest of ziel. De essentie van schoonheid kan echter niet worden gescheiden van het fysieke als blond haar de kleur is van je groene ogen, of grijs haar de kleur van je bruine ogen en iemands persoonlijkheid de persoonlijkheid van zijn gezicht – wat de één mooi vindt, vindt de ander niet mooi. Het fysieke kan niet onafhankelijk zijn van het BIAB kopen .

Schoonheid is een van de eigenschappen van het karakter van een persoon. Zuivere schoonheid is onafhankelijk van het lichaam, de geest of de ziel van de persoon. Schoonheid is als de eigenschappen van een bloem. Het is wat een persoon ontwerpt en hoe hij zijn leven draagt.

apymi is de ontwerper van het karakter van de persoon. De ontwerper van het karakter is wat hij manifesteert op het uiterlijke gezicht van het lichaam. De make-up brengt de ontwerper van het karakter van de persoon op de scène.

Schoonheid ligt in de ogen van de toeschouwer. Maar hoe iemand schoonheid ziet en hoe hij haar beoordeelt, hangt af van zijn Kenmerken en de vorm van zijn gezicht en zijn denken. De vorm van het gezicht is als een spiegel waarin de ware vorm van iemands gezicht te zien is.

ichthyosis verwijst naar het inwendige geslachtsorgaan waarmee het haar op het lichaam wordt aangezet. Het principe dat de functies van de klieren controleert is melanine. De melanine wordt geproduceerd door de organen van de haarfollikels. Dit mineraal wordt in het lichaam vastgehouden. Het is doorzichtig en imiteert de toestand van zwanger zijn.

Schoonheid na de zwangerschap is anders dan schoonheid na de geboorte. Zodra de baby geboren is, is de hormonale balans totaal anders. De periorbitale en palpebrale huid vertonen een aspect dat bij hen heel opmerkelijk is. De huid verandert van kleur en er kan een korstje ontstaan. De nieuwe huid begint af te vlakken en er vindt clooneyisatie plaats.

In dit stadium begint de cosmetische make-up te worden vervangen door een op siliconen gebaseerde toepassing. De nieuwe huid wordt gevoelig en moet tegen de zon worden beschermd. De nieuwe huid wordt strakker en de bruining begint vorm te krijgen. Veel artsen hebben opgemerkt dat als deze nieuwe toepassingen van schoonheidsprodukten niet onmiddellijk worden gebruikt, de huid strakker wordt en het bruiningseffect verloren gaat.

De oude huid wordt opgetild en de schilferige laag wordt verwijderd. De verse nieuwe huid wordt strakker en de schilferige verdunde huid wordt verwijderd. Veel schilferige dode cellen worden verwijderd en de huid wordt strakker. De persoon ziet er jonger uit omdat de schilferige huid in de oude huid bijvoorbeeld kan worden gladgestreken waardoor de huid er stralend uitziet. Veel Hollywoodsterren, waaronder Jean Claude Van Damme, gebruiken een zeer dure anti-verouderingscrème die zeer goed is voor de huid.

Vroeger gebruikten de vrouwen zeep op basis van alkali om het stof en het vuil van hun huid te verwijderen. Maar de ervaring van de mensen heeft geleerd dat zepen op basis van alkali niet zo goed zijn voor de huid. De huid is gevoelig en heeft iets nodig dat haar niet schaadt. De dokter geeft zelfs het advies om de levenswijze van de persoon die de zeep gebruikt te veranderen om het gewenste effect te krijgen. Toen men zich de gevaarlijke effecten van op alkali gebaseerde zepen begon te realiseren, gebruikte men alkali. De zepen gebruikten triclosan en andere kankerverwekkende stoffen die gemakkelijk door de menselijke huid kunnen worden opgenomen. Als het bindweefsel eenmaal beschadigd is, kan het materiaal geen wand meer vormen in het weefsel. Wanneer de wand er niet is om de twee stoffen te binden, is er geen ruimte voor het beschadigde deel om zichzelf te herstellen. Het bindweefsel zal niet in staat zijn zich fysiologisch sneller te herstellen, laat staan door de temperatuur tot gevaarlijke niveaus te laten stijgen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.