Hoe een deel te zijn

Gratis stockfoto met advies, afwachtend, analyse

Mijn cliënten komen bij mij in alle soorten en maten. Het kunnen ondernemers zijn die hun bedrijf of omzet willen herstellen, of het kunnen werknemers zijn die van loopbaan willen veranderen, of zelfs jonge huisvrouwen die een impuls hebben gekregen om een probleem voor zichzelf op te lossen. Het is ook een hele groep in de categorieën van lifestyle management, relaties, en geloof.

Mijn cliënten hebben een breed scala aan vaardigheden en ervaring waaruit zij troost kunnen putten. We schrijven meestal individuele doelen op. De strategische doelen zijn dan dat ze tegen een bepaalde datum bereikt zijn. Ik kan u helpen uw leven zo in te richten dat u binnen 4 maanden tijd tijdgebonden doelen kunt bereiken. Het is een klein klusje, maar als je er mee bezig bent, kost het je een half uur per dag. In de tussentijd beantwoord ik e-mails, telefoontjes, papierwerk en andere taken. Maak je geen zorgen terwijl we het grotere plaatje uitdokteren. We hebben een schema om van uit te werken. Ik krijg het aanbod om naar hen toe te vliegen of een reis te plannen. Ik geef deze mogelijkheid ook dit jaar weer en zo is mijn oproep wat de weg betreft.

De frequentie van onze vergaderingen varieert ook naar gelang van de tijd die we hebben of de noodzaak om er een te ontwerpen waar we geschikt voor zijn. Wij vergaderen gewoonlijk eenmaal per week. Ik kan de vergaderingen ook terugbrengen tot twee keer per week. Toen ik mijn land in 2001 Mozambique noemde, werden we in 2011 gewoon de eerste organisatie die door de regering als microscoopdak van oorsprong werd aangewezen. Ik heb ook enkele grote persoonlijkheden ontmoet. Ik moet wel 10 letters hebben gehad: A, B en C om er maar een paar te noemen. Ik zal nieuwe klanten verwelkomen op de exclusieveBecome a coachin Mozambiquein 2011, het jaar van de LIEFDE. Het is een evenement om mensen te inspireren op hun gebieden van briljantheid en hen aan te moedigen om een leider van verandering te zijn. Er zijn ook plannen om te netwerken en de denktanks creëren nieuwe internationale en binnenlandse programma's om de creatieve, concurrerende, zakelijke en financiële sectoren van het land te verbeteren. Ik heb net papiertjes ontvangen met daarop de "humanity arrestedcoaching certification" van de troslat die mijn coachingsvaardigheden evalueert en ik vraag me opnieuw af hoe we een nationale coachingsdag kunnen houden? Ik weet dat er nog veel meer lijnen zijn van mensen die coaches nodig hebben en ik kan nog veel coachingsactiviteiten blijven helpen.

Dit gebeurt allemaal in een land zo mooi als Mozambique en ik voel me vereerd en bevoorrecht om er deel van uit te maken? Voel jij je ook zo? Zijn er verbeteringen in de publieke organisatie?

Ik moet ja zeggen op alle vragen. Ik sta open voor de mogelijkheid. De managers van het Ministerie van Ambacht, Betrokkenheid, Geheugen, Gezondheid, Werk-Balans en rond andere factoren hebben mij geïnspireerd. Om deel uit te maken van deze groep buitengewone individuen die bereid zijn te vechten voor waar ze in geloven, is als niets anders wat ik heb meegemaakt en we zijn de coaching-industrie opnieuw aan het creëren omdat er een grote behoefte aan is. Ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is.

Ik heb alles geprobeerd. Persoonlijke coaching, bedrijfscoaching, teamcoaching, leiderschapscoaching, werken met zowel het huis als de ouder. Allemaal hebben ze abysmisch gefaald of helemaal niets. Ik heb meer fouten geleerd in succes dan één die ik ooit gemaakt heb. Ik heb niet geleerd hoe ik mezelf echt verantwoordelijk moet houden voor wat ik zei dat ik ging doen.

Wat heeft tot nu toe voor mij gewerkt?

Een boek in Mozambique en mijn eigen inspirerende ervaringen met verandering.

Wat is het dat je denkt dat je kunt doen?

Dat of iets kleins dat je binnen 15 minuten kunt doen. Wat is het dat je wilt?

Een boek in Mozambique en een boek van een collega, of op onze website. Waarom neem je ze niet mee voor een kop koffie als je ons niet kunt bezoeken?

Je gehoorzame en eerlijke dank dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen. Hoop dat je ervan genoten hebt en iets koos wat je 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.