Wat is een goede productverpakking

pakketVoel de zeldzaamheid om je doelen te bereiken

,,De klanten die u nu heeft, gaan hierheen om een product te kopen dat ze niet kunnen vinden en ze gaan nooit meer weg en ook al kopen ze altijd iets anders dan dat, u zult altijd een bestelling hebben.”

Om kort te definiëren wat een uitstekende productverpakking is, zullen we dit uitwerken door te kijken naar een paar soorten producten.

Wereldwijd product

Een fabrikant die producten vervaardigt en ze verkoopt in traditionele winkels. Zij zullen goederen vervaardigen met behulp van een productieproces en producten verkopen in een traditionele winkel. Dit soort productverpakking zal resulteren in een minimumbestelling van waardeloos product. Dit soort van normale hometown vervaardiging is zeer oplossing ons intensief en behoeften aan kwaliteit heeft een gevoel dat het wordt beschermd door hoge mate van voorzichtigheid en zoekt touries wat het kwalificeert in zijn lay-out mentaliteit.

Productverpakking als oplossing op lange termijn

Dit type product kan in alle distributiekanalen op de markt worden gebracht en verkocht. De distributiemethoden zijn meestal onstabiel, zoals een “bakstenen en mortel winkel” en kleine onafhankelijke verkooppunten. Door te kiezen voor dit type product, dat het zelfbedieningskanaal wordt genoemd, kan de onderneming flexibel zijn op lange termijn. Dit type product wordt verkocht via een internet marketeer via het internet. De traditionele winkels kunnen gemakkelijk massaal de producten verkopen via internet, hoewel ze veel geld moeten betalen voor de verzending.

Niets minder dan een echt consumentenproduct

Een “product zonder einde van toepassingen” verpakking is wat wordt genoemd entertainment product verpakking. Het ontwerp van de entertainmentproductverpakking is gericht op korte termijnoplossingen. Dit soort verpakking vergt veel marktonderzoek, productontwerpen en productverbetering, zodat het bedrijf de producent van het eindproduct de mogelijkheid kan bieden kleine wijzigingen in de verpakking aan te brengen. Maar het pakket zal steeds duurder worden, steeds minder altijd een gewenst Pakketservice . Een goed voorbeeld dat u moet onthouden is water. Het heeft veel toepassingen op verschillende gebieden zoals afwassen, schoonmaken in de keuken en bijkomend gebruik in de huizen. Het water dat u in huis gebruikt, heeft dezelfde verpakking als de waterfles die u heeft gekocht. Een tijdlang waren ze eigenlijk hetzelfde, maar de waterfles is duurder in vergelijking met bijvoorbeeld een pak toiletpapier dat veel minder kost dan de waterflessen. Hoewel toiletpapier meestal goedkoop is (relatief gezien) is de waterfles over het algemeen de goedkopere en misschien door weinig per dag te gebruiken container. Maar waterflessen kunnen ook andere dingen bevatten, zoals de douchegel die je in de VS hebt gekocht maar die naar internationale maatstaven niet goedkoop is. Daarom koop je de goedkoopste douchegel voor de deur.

Enkele veel voorkomende soorten verpakkingen en wat kosten ze.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.