Massage Therapie

Het doel van een triggerpoint massage is om de fysieke organen van het lichaam te openen om de resterende energie te elimineren en op te ruimen. Integratie van zelf en wereld is een proces waarbij we de levenskrachtenergie in en om ons heen accepteren, waarderen en integreren. Massagetherapie harmoniseert de Mama, de Moeder, de Grote Universele Geest, God, de Godin, het Spirituele Lichaam en alle interne systemen van het lichaam om stress los te laten, pijn te verwijderen en een verhoogd fysiek en emotioneel welzijn te bewerkstelligen. Massagetherapie helpt een individu om te schakelen en te integreren naar een nieuwe manier van waarnemen en zijn in de wereld. Het ondersteunt de natuurlijke, spirituele aard van het individu.

triggerpoint massage

Massage zelf is een therapiedaad, die een individu helpt te genezen.

Het is een daad van medeleven en empathie. Massage is een partnerschap tussen de behandelaar en de cliënt, waarbij de cliënt het onderwerp van de massage is. De reactie van de cliënt op de massage is een ontplooiing van zijn genezing. Het is een proces waarin de cliënt de blokkades in zichzelf, zijn mentale, emotionele en fysieke barrières, loslaat, waardoor hij meer controle krijgt over zijn genezingsproces. Het is een innerlijk “werk” dat door de cliënt heen gaat naar de blokkades die hem tegenhouden, naar zijn energiecentrum en de open chakra’s van zijn lichaam.

Massage helpt de behandelaar bij het zuiveren, in evenwicht brengen en integreren van de behoeften van de cliënt.

Massage trekt de hogere, subtielere energieën van de cliënt in het fysieke lichaam van de cliënt. Het vergemakkelijkt het loslaten van vastzittende herinneringen en trauma’s die in het DNA van de cliënt kunnen zijn ingeprent door zijn jongere jaren. Tolerantie, acceptatie en het kunnen opschieten met anderen zijn enkele elementen die massagebegeleiders zouden moeten bezitten. De cliënt leert het verschil tussen massagetherapie en genezing. Sommige mensen met een laaggradige ziekte kunnen veel baat hebben bij massage in combinatie met acupunctuur.

Massagetherapie heeft vele effecten binnen het lichaam en binnen de geest-lichaam-emoties-geest verbinding. Massage heeft unieke helende eigenschappen: het verlaagt de bloeddruk, het verlaagt het zuurstofverbruik, het vermindert de druk op de voorhoofdsholten, het laat emotionele en fysieke gifstoffen los, het laat pijn los, het verlicht ziekten en het bevordert de gezondheid van de huid.

Massage kan elk deel van je fysieke lichaam veranderen of verbeteren. Enkele gebieden van je lichaam die veranderd of genezen kunnen worden zijn de spieren die niet meer versterkt hoeven te worden door ouderdom of gebrek aan gebruik, de zachte weefsels, zoals bindweefselhypo-t epidemieën, de bloedsomloop en de meridiaansystemen omdat ze geen nut meer hebben en misschien Zar stroom zijn geworden. Massage-investeerders of massagetherapeuten die gekwalificeerd willen worden, moeten hun genezingsproces beginnen met onderzoek in de richting van medische en farmaceutische stopzetting. Je kunt een eerlijk gesprek voeren met vrienden en goedbedoelende familie over de vraag of de massagebehandeling de moeite waard is.

Massagetherapeuten bieden voordelen en technieken die kunnen worden gebruikt om u te helpen met verschillende gezondheids- en welzijnskwesties.

Misschien heeft u last van lage rugpijn; misschien wilt u uw schouders juist laten positioneren; misschien wilt u uw ademhaling trainen, uw bloeddruk verlagen, uw immuunsysteem verbeteren en uw angstniveau verlagen; misschien wilt u wat woede loslaten; misschien wilt u uw slaap verbeteren; misschien wilt u uw spieren ontspannen en de circulatie naar het gezicht, de polsen, de tong en de longen verbeteren. Wat uw behoeften ook zijn, de massagebegeleiders staan klaar om u te helpen. Ze zijn welkom om iedereen in nood te helpen. Hulp is hoop. Hulp is hoop. Massage is een hulpmiddel, een instrument en een dienst; u maakt de keuze om het te gebruiken of niet, in uw eigen Ontmoeting. Massage is een inspanning, handelingen en zachte beweging van jouw kant naar die van de ander, die altijd energiegolven geeft en ontvangt. Massage is een helende benadering; acupunctuur is een helende therapie. U en ik hebben misschien dezelfde behoefte aan genezing, maar bij acupunctuur wordt contact gemaakt met de intelligente lichamen die zich boven de aarde bevinden, d.w.z. van God tot de Mens en van de Mens tot God. Massage heeft me betekenis en doel gegeven in mijn leven. Ik heb de vaardigheden en het vertrouwen ontwikkeld om te investeren in mijn gezondheid en persoonlijk welzijn. Ik neem mijn gezondheid serieuzer, en ik creëer een aantal nieuwe gewoontes op het gebied van gezondheid en voeding voor mijn lichaam en mijn toekomst. Ik ben een foodie. Als je een individuele foodie bent, ben je een prioriteit. Als je een prioriteit bent, komt al het andere voort uit je prioriteit. Wanneer je een prioriteit bent, ontsluit je je waarden en je passie voor het leven. Het leven wordt een passie.

Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn genezing. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn volgende stappen in mijn genezing en evolutie. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn ontdekkingen. Ik dank u hartelijk. Moge je komen Anu.

Nu ben ik altijd een rus geweestInteghaus Amountin angstig infringizabeth Mexico.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.