Koerier Breda

Car, Audi, Auto, Automotive, Vehicle, Sports Car

Een persoonlijke ontmoeting met de klant heeft de voorkeur boven elke e-mail.Koerier

Ik ben 140 jaar jongste professional ter wereld! Ik heb nog nooit zo'n jong persoon ontmoet! Ik ben geboren in een klein mijnstadje, tot de afgelopen jaren nooit echt volledig onderzocht als een menselijke gewoonte. Op de locatie waar ik woon zijn er tal van gecertificeerde kopieën van de plaatselijke mijneigenaar die in dit opzicht enkele interessante eigenaardigheden heeft. Er zijn bijvoorbeeld verschillende dumpstations in de stad, waaronder een in mijn buurt.

Ik ben gezegend met een mondelinge traditie, ben opgegroeid met praten met wilde dieren en heb de burgeroorlog overleefd. Sterker nog, mijn overgrootouders hadden toentertijd een kruidenierswinkel. Ze konden ook een maaidorser besturen en tegelijkertijd afleveren! Als je erover nadenkt, is er nauwelijks behoefte aan een Broker Graduate zoals ik met dat soort ervaring. Natuurlijk zijn er tegenwoordig te veel directeuren en algemeen directeuren die de dagelijkse routines van zo'n broederschap beheren, dus mijn optreden daar is niet langer een vereiste.

In plaats van woorden wilde ik iets tastbaarders gebruiken, en ik realiseerde me dat mijn praktische ervaring enorm is en een dubbele plicht dient als zowel een cv als een voorsprong voor de functie waarop ik wil solliciteren. Laat je niet afschrikken als je denkt dat dat geen goede reden is om mijn expertise te ontdekken. Ik heb me elke dag kapot gemaakt om dat diploma te halen en ik heb al zoveel lange uren achter het stuur gestoken dat ik praktisch een wandelend en sprekend voorbeeld ben van hoe het moet.

Met de juiste training en begeleiding, zoals die van een goed opleidingsinstituut voor vrachtmakelaars, kan uw carrière veel vruchtbaarder en succesvoller zijn dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Vrachtmakelaar training zal u helpen bij het leren van de in's en out's van het bedrijf en u voorbereiden op de onverwachte vragen die van u worden gesteld, en hoe u deze situaties zou aanpakken.

Doe jezelf niet tekort en ga er niet vanuit dat je alles goed doet. Je moet vanaf het begin het beste doen wat je kunt doen, en de hulp en leiding nemen die je verdient te ontvangen. Als je ego niet groot genoeg is, moet je een grotere lading krijgen. Je zou HEEL veel geluk hebben als je helemaal alleen zou beginnen met het verzenden van vracht. Alleen door het grote geld te verdienen, zou je de scholing van een opleidingsinstituut voor bevrachters kunnen betalen.

Stel de juiste vragen. Als u zich niet helemaal op uw gemak voelt met uw kennis, ga dan door totdat u zich zekerder voelt. Het is echter oké om de vragen te stellen. "Wat heb ik aan een opleiding tot bevrachter?" is een veel voorkomende vraag. Nou, het kan je heel goed veel tijd en geld besparen. Door niet te leren hoe u de grote commissie kunt verdienen, kunt u vrij snel worden ontslagen zodra een klant gefrustreerd raakt met uw werk.

Het opleidingsinstituut van de bevrachtingsagent moet tijdens je lessen scherp zijn. U moet weten hoe u uw zakelijke en kantooraccounts moet beheren, evenals copywriting. Geruime tijd advies of begeleiding bieden over hoe u uw bedrijf kunt binnenhalen, kan u een behoorlijke ergernis besparen. Versloeg of afgeslankt zijn is stressvol omdat je je afvraagt ​​​​wat er mis is en wat je moet doen. Het kan zijn dat u last heeft van een depressie. Er zijn genoeg off-the-job vrienden die het gat voor je kunnen opvullen.

Vergeet je hobby of maatschappelijke betrokkenheid niet. Zo heb je wat te doen in die moeilijke tijden. Als u stopt, kan dit een stressvolle omstandigheid zijn omdat u zich concentreert op het vinden van een nieuwe baan. Het is van vitaal belang om je geest een week of wat rust te gunnen en je te concentreren op dingen die je stimuleren. Recreatie is een van de beste stressbrekers.

Voor sommigen is vrije tijd een zegen, terwijl anderen tijdens het rijden verbonden moeten zijn. Maar zelfs dan kan een pauze tijdens de werkdag nuttig zijn. Als je overdag kloppers of andere soorten muziek hebt gebruikt, probeer dan wat achtergrondgeluid te gebruiken terwijl je van en naar je werk rijdt om die "dode stilte" te vermijden. Probeer dit niet zelf te doen, tenzij je een goede achtergrond in muziek hebt. Als je een talkscorereneur bent, probeer dan zoveel mogelijk gebruik te maken van je speakers.

Mogelijk moet u uw levensstijl aanpassen om meer te kunnen autorijden. Dit kan betekenen dat u een extra voertuig moet kopen of dat u meer tijd op de weg moet hebben. Het is moeilijk om onderweg te zijn en na te denken over wat je doet, terwijl je eigenlijk iets anders aan het doen bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.