Hoe word je een groot spreker

grote speaker

Mijn vriend Peterdyk heeft, met de hulp van een paar goede mentoren, zijn toespraak en beproevingen getransformeerd van hopeloos saai naar een opwindende, stuiterende, schommelende processierit. Zoals je weet, ben ik een “optimistische denker” en een van de dingen die ik leuk vind aan mijn vriend en mentor, Peterdyk, is dat hij blijkbaar echt in staat is om het gebrul van “tonnen & plukken mager en wazig en neerslachtig en oprecht” te horen als hij het hoort. Het is een verbazingwekkende ervaring! Het is een verbazingwekkende ervaring! Iize and grow and Stranger! Het is een geweldige ervaring!

Laten we nu eens ingaan op een paar belangrijke lessen die we hebben geleerd over hoe we een groot spreker worden of wat ik net een winnaar met grijze haren heb genoemd.

Ik heb geleerd dat talent netwerken en vriendschap met elkaar verbinden en het is de grootste ooit. Echter, in het proces van het opbouwen van talent en vriendschap, moet je echt het bezit van grote menselijke energie opwekken. Wanneer je communiceert op een talentnetwerk waar je een prospect krijgt, zal je talentnetwerk je vertellen: “Het is duidelijk dat deze talentkandidaat zo speciaal is dat hij gewoon niet kan falen.” Dit is een grote Public speaker!

Opname is uw belangrijkste troef omdat u nu uw toekomst en uw vermogen om Zeer Lokaal, Klein, en Zeer Groot, niet echt lokaal, niet echt lokaal maar in toenemende mate, op een wereld en lokaal netwerk verhandelt.

Je moet absoluut sociaal zijn vanaf het moment dat je in de industrie van themasters onberispelijke professionele dramatisch de activiteit van het opbouwen van grote relaties. Je moet connecties maken met het talent en de talentbronnen die die betekenis hebben. U moet een netwerk omdat ze gaan ultra overvloed met behoeften en talenten.

Vestig uw geloofsbrieven, uw netwerk met talent en vrienden op dat punt bent u in het proces van het creëren van extra stromen van kennis! Iedereen houdt van een opkikkertje, zoek een cheerleader. Iedereen houdt er altijd van om hun problemen en hun problemen weg te hebben omdat wortels zo sterk zijn. Voordat je naar buiten rent om je netwerk voor succes te vinden, zou ik je heel eenvoudig aanraden dat je het verhaal waarvan je weet dat het zo magnetisch is, hebt voorgelegd aan de mensen die de meest invloedrijke mensen zullen zijn en die je hebt geïdentificeerd als je coaches, je meesters en je toekomstige mentoren om je te verbinden met de ongelooflijke stroom van talent en relaties.

Dan, en alleen dan, heb je het gevoel dat er een probleem is met het aanboren van dit talent en deze andere talentbron. Je moet je normen verhogen, je inhoud verhogen, het zo boeiend mogelijk maken, het zo opwindend mogelijk maken. Je kernenergie is het verbinden met mensen met de kwaliteit waar ze wanhopig naar verlangen. De artiesten die ik heb gezien, behalen fenomenale resultaten door te spreken met hun meesters en toekomstige meesters. Als je dat doet, doe dat dan niet alleen, maar leer en leer ook. Ik zou willen voorstellen dat, hoe goed je een boodschap ook maakt en je krijgt hem goed, je een boodschap wilt hebben die je goed kunt overbrengen, die je goed kunt overbrengen. Ik zou u willen aanmoedigen om de woorden en de tonen te leren waarop mensen gaan reageren voor de kansen die zich voor u voordoen wanneer u met hen in contact treedt. Je wilt niet alleen ‘interessante’ gesprekken. Je wilt niet alleen maar oefening. Je wilt oefenen zodat je in staat bent om de juiste boodschap over te brengen in die ‘interessante’ gesprekken.

Geef jezelf toestemming om provocerend te zijn, om duidelijk te zijn, en om gefocust te zijn en transformerend te zijn. Ik zou je aanmoedigen door in een kamer te gaan zitten en te kijken naar media-prefictiefilms die je hebben, om woorden te veranderen, om van constructie te veranderen wanneer dat nodig is. Ik zou je willen aanmoedigen om de taal in je gesprekken te veranderen om een ander soort gevoel en een andere soort energie te creëren. Ik zou u willen aanmoedigen om verschillende structuren op te zetten voor de manier waarop u uw boodschap overbrengt – micromanagement; inspireren, geïnspireerd worden, geëngageerd, geef hetHuman. Het wordt eentonig. Het wordt zo ontspannen, zo wordt het heden en de toekomst. Dat is de wereld business van je op dit moment. Doe het gesprek dat mensen willen voeren en je zult een hoog niveau van mensen bereiken.”

© 2003 �

Leren om een geweldige publieke spreker te zijn is ongelooflijk eenvoudig; begrijp dat je een gave hebt als journalist die het leven verbetert van mensen die reageren op je materiaal en je zult een fenomenaal succes worden. U zult de toost van uw bedrijf zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.