Hoe kunt u uw bloemstukken versieren

bloemistBloemen zijn struiken die om en om vruchten dragen. Elk type bloem heeft zijn eigen overwegingen. In tegenstelling tot bloemen, die overvloedig zijn en een lange levensduur hebben en het hele jaar door kunnen worden gebruikt, zijn bloemen seizoensgebonden en hebben een korte levensduur. Met dit in gedachten, kunt u de Bloemist Alphen aan den rijn vragen om uw bloemstukken zo te vormen dat ze op het juiste moment bloeien.

Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen.

– Kies de kleur van uw bloemen en de kleur van de container waarin u ze wilt tentoonstellen voordat u uw bestelling plaatst. Als u niet zeker bent van de kleur of de vorm, kan de bloemist u helpen een redelijke suggestie te doen.

– Beslis vervolgens over de lengte van het arrangement. 10 lengte-arrangementen zijn geweldig, terwijl 400 breedte-arrangementen mooi zijn voor een grote gebeurtenis. Als u een middenstuk wilt toevoegen, voor die extra vergoeding of om de as-vangst te passen, dan zijn 400 brede arrangementen de manier om te gaan.

– Voor vazen (of manden), enners zijn geweldig omdat ze gratie en stijl toevoegen en ze zijn niet erg duur. U kunt er ook voor kiezen om plastic hoezen te gebruiken. Als u van plan bent om een mand te gebruiken als display, is een ijskoude kerstvaas de manier om te gaan. U kunt gebruik maken van helder ijs om de vaas te kleuren en dan licht te bedekken met een gekleurde doek of papier om de kerst basis te beschermen. U kunt ook een vaas gebruiken die is schoongemaakt en nu rust op een basis die een beetje meer intact is.

– Als u iets wilt gebruiken dat lijkt op kransen, athsatches, of tapers, dan kunt u gebruik maken van helder ijs om te versieren en ontwerpen af te drukken op het item. U kunt ook uw voltooide ontwerpen op het ijs leggen met een doorzichtige spijker of dop.

– U kunt een krans maken met behulp van een kranshouder. Het is gewoon een open krans met een steel erop. U kunt ook de basis van de krans en de steel met soortgelijke motieven versieren.

– U kunt ook pompoenen en jack-o-lanterns uitsnijden en ze vervolgens in vormen slaan met behulp van een ijspriem.

– Als het ijs eenmaal uit elkaar is, kun je vlekken op het voorwerp aanbrengen. Verf een laagje afbijtmiddel op de pikhouweel en dep de vlek erop. Vervolgens heeft u een verfkwast nodig. U kunt hiervoor altijd een tandenborstel gebruiken.

– Met behulp van een doorzichtige spijker kunt u vervolgens een “val” maken van de steel door er een paar kunstgebitten recht in te slaan. U kunt ook de ruimte onder het kunstgebit opvullen met superlijm en het dan vastspijkeren aan de rechthoek.

Als je met kerstversieringen bezig bent, moet je er altijd voor zorgen dat er een beetje groen vloeipapier om de versieringen wordt gewikkeld. Dit is om te voorkomen dat de inkt van bloeden door het papier. Samen met het vloeipapier moet u ook een plastic kraal en een kleine sporele inpakken.

Wanneer u aan kerstversieringen werkt, moet u er altijd voor zorgen dat een beetje groen vloeipapier rond de versieringen wordt gewikkeld. Dit is om te voorkomen dat de inkt door het papier bloedt. Samen met het vloeipapier moet je ook een plastic kraal en een kleine sporele inpakken.

Zodra je je boom hebt versierd, zet je hem naast de plastic kraal en zet je hem op het juiste moment op de eerste noot die je op de xylofoons speelt. Alle andere cadeautjes moeten dezelfde dag nog naar je xylofoons worden gestuurd.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.