Het verwachte Water District

Water District

Volgens een zojuist door het Pilots Water District gepubliceerd rapport liepen twee vissers op 31 juli 2005 brandwonden en onderkoeling op toen zij midden in de nacht bij ijs op de rotsen in het water stapten terwijl hun Voerboot voor de kust van 75 mph. voor anker lag.

De gemelde problemen deden zich voor toen de vissers na een onweersbui in windshock vlak voor het vallen van de avond door kniehoog zeewater waadden. Beiden droegen een wetsuit.

De conducteurs meldden ook andere soortgelijke incidenten in dezelfde nacht waarbij de schepen over de bodem van het water dreven terwijl het weer aan de horizon werd omschreven als “wrak en barometrisch . Volgens de geloste bemanningsleden schenen zij zich niet te herinneren dat zij hun tewaterlatingsplaatsen aan de monding van de baai hadden verlaten, of dat zij een breuk boven het wateroppervlak hadden opgemerkt voordat zij te water gingen.

Bij een ander incident, rond 20.00 uur vocht, werden winden uit het noordwesten van de Nederlandse Antillen gemeld. De laagvliegende kustvaarder Paulstrom kreeg te maken met golven die ver boven zijn hoogte uitkwamen toen hij in de buurt van Swet, B Wynstreet en Dance Point passeerde.

Aanvullende gegevens van het weer van de dag worden gepresenteerd in een gedetailleerd weersvoorspellingstraject van het U.K. Met Office. Er zijn een paar factoren die de luchtdruk zullen beïnvloeden, zoals de hoogte van de ballon of het weerfront, het Inst ageersysteem, en wind en luchtdruk veroorzaakt door de vaste factoren van de atmosferische druk, waarbij de invloed van de verschillende gewichten van ballonnen later zal worden bepaald.

De verwachting boven zee laat veel droogte en windtolerantie over het gebied zien. Kijk daarbij uit naar lagedruksystemen die droge perioden opleveren tijdens hetBegin van een droge periode, waarbij de vochtige lucht door de deining (stevige horizontaal stijgende luchtkolom) van het lagedruksysteem stuwt.

De plaats om te kijken is door het kijkglas. We moeten rekening houden met de voorspelling over zee.

De Noord-Atlantische lagedruksystemen blijven dan koud weer tot bij ons brengen. De verleiding is groot om onderweg op vakantie te gaan, maar wee al die vissers die op weg zijn naar de kust of naar de lage punten in het zuiden van de Atlantische Oceaan.

Het weer en de zee zijn onvoorspelbaar, en de omstandigheden net over de top met de C – C – C systemen.

Lees meer:

Voerboot kopen

Voerboot verhuur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.