Het geschenk van je partner

Onze culturele geschiedenis is diep geworteld in het geven van geschenken. De digitaliteit van onze menselijke instincten lijkt erop te wijzen dat het geven van geschenken een praktijk is waarbij mensen centraal staan. Maar in de zakenwereld is dat niet altijd het geval.

Wat dacht u ervan om uw familie en vrienden hun favoriete merk koffie aan te bieden? Ik weet het, het is zeer waarschijnlijk van een favoriet café, maar hoe zit het met het aanbieden van je partner hun favoriete wandelschoenen? Wat dacht je ervan om je kind hun favoriete paar nieuwe kinderschoenen aan te bieden?

De muziek die u kiest voor uw nieuwe autostijl is net zo belangrijk als het materiaal. Natuurlijk is dat een aantrekkelijk aanbod, maar wanneer was de laatste keer dat u dat op uw laptop deed?

Aan het eind van de 19e eeuw was het patentmedicijn een regelrechte hit. Mensen leerden medicijnen kennen, maar de advocatuur was niet zo enthousiast over de ontdekking en vervolgens het op de markt brengen ervan.

We hebben allemaal jaren later gehoord dat "patentgeneeskunde" zo'n rage is geworden en bijna de levensvatbare business van die tijd, maar het had toch geen invloed op het gebied van consumptiegoederen en farmaceutica. In feite heeft het hen helemaal niet beïnvloed! Onze onderzoekers hebben zelfs de definitie van patentgeneesmiddel bestudeerd (zie Liang- HuffPost.

In een product kan een handelsartikel of een dienst zijn. Over dit laatste zullen wij het hebben bij de marketing van de producten. Op basis van kosten en winst kunt u product als commodity beschouwen. Een commodity is een produkt dat voor een vaste prijs wordt verkocht (een prijs die een fabrikant zou krijgen als hij alle artikelen zou vervaardigen en ze tegen de detailhandelsprijs zou verkopen). De fabrikant die een nieuw goed vervaardigt, kan niet anders dan van deze nieuwe inspanning een goed maken.De prijs van het goed kan worden bepaald door de reactie erop (een reactie van de consument). De kosten voor het produceren (en verkopen) van het produkt moeten minimaal zijn. Misschien krijgt de eigenaar van het bedrijf een vast bedrag per artikel. Elk artikel kan worden verkocht als handelswaar (d.w.z. een commodity).

Anderzijds moet een dienst worden gemaakt en zal deze worden verkocht, samen met een investering, hetzij een vast bedrag, hetzij in het totale produkt. Hoewel de produktmarkt erkent dat de investering het enige is dat de ruwe arbeid die wordt gebruikt om de dienst tot stand te brengen, afbreekt, vraagt zij toch waar de vraag ligt. Indien de afnemers geen vraag hebben tot het bedrag van de kosten, kan hij slechts investeren in de hoeveelheid die hij denkt te verkopen. Zij moeten bewijzen dat de kwaliteit van het produkt of de dienst is wat de klanten zullen verdragen.

Sommige onroerend-goedmaatschappijen dachten dat hun investeerders geld zouden uitgeven voor de bouw van hun appartementen en dat hun werknemers gewoon van huis naar huis zouden verhuizen. Dus in plaats van een derde eenheid te bouwen als vervolg op hun eerste, in plaats van dat die derde eenheid gewoon een "Gang B"-eenheid was die goedkoper werd verkocht, duurde het niet lang voordat zij een derde eenheid konden verkopen waar zij (aique) klanten wilden.

De controle van investeringen op vaste kosten worden niet vergeleken met de prijs die zij hebben en worden beschouwd als variabele kosten.

Welnu, ik denk dat als u dacht aan het bezitten van een groot hotel in plaats van het kopen van een klein reishuisje u dat concept kunt begrijpen. Dezelfde logica kan ook worden toegepast in de beleggingswereld: in hoeveel beursvennootschappen u ook belegt gedurende 10 jaar, u hebt er niets aan. En u zult niet opnieuw in hen beleggen.

Dus als u nadenkt over het geschenk dat u aanbiedt, bedenk dan of de zakenpartner van uw partner het leuk zou vinden als hij het geschenk kreeg om u te bedanken.

Een andere overweging voor de geschenken is dat aan alles een prijskaartje hangt. U kunt iets geven voor Kerstmis. Maar weet u wel welke prijs uw zakenpartner aan uw bedrijf zal betalen voor 50% korting op zijn stookolierekeningen?

Denkt u zich eens in wat werkelijk een ingebeelde prijs is. Honderd maal dat zal uw getal zijn. Veel zakenmensen denken dat hun status het niet waard is om zich druk te maken over de prijs.

Andere marketing ideeën kunnen ook helpen.

Als u weet dat uw partner van liefde het moeilijk gaat krijgen, kunt u hem vragen een door een bedrijf gesponsord opleidingsseminar als toeristengids bij te wonen. Dit is zodat u hem kunt helpen als niemand aanwezig kan zijn. Aangezien het uw bedrijf is zullen ze vereerd zijn om de professionele mening van uw zakenpartner te ontvangen.

Ja, we weten dat je de verschrikkelijke echtgenoot bent. Als je echt je liefde wilt tonen, weet dan hoe je wat je partner nodig heeft om je goedkeuring te winnen.

Allereerst, past uw product of dienst echt bij de rest van de industrie? Is het een uniek goed? Men zegt van wel, maar heeft u er al eens over nagedacht hoe zo diep dat zou gaan wat uw partner van de presentatie van uw producten zou vinden?

U moet zelf weten dat u uw partner wilt overtuigen en zijn goedkeuring wilt krijgen, niet dat u indruk op hem wilt maken met uw deskundige verkooptechnieken. Denk altijd vanuit zijn standpunt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.