Fitness training

 

De objecten waarover men rent worden uitgevoerd terwijl er niemand aanwezig is. Dit wordt de looptest genoemd. U moet een afstand afleggen, soms lopen, voorwerpen optillen, enzovoort. U kunt op bepaalde dingen gaan staan ​​of op bepaalde voorwerpen vallen. Deze oefening maakt de intensiteit van hardlopen sterker.

Dit zijn de verschillende oefeningen die je tijdens een bootcamp doet, en kortom, je eerste fitnesstraining is eigenlijk een soort yoga-oefening. Je moet altijd bereid zijn om je in te spannen om de oefeningen te volbrengen.

Het tweede deel van fitnesstraining is het uithoudingsvermogen. Tijdens een bootcamp krijg je te maken met verschillende soorten uithoudingstests die je moet uitvoeren om je efficiëntie te verbeteren. Deelnemers worden uitgesloten van belang omdat ze alle bewegingen die in elk deel van de training worden beschreven, ondermaats presteren. Deze zelfde routines worden ook gebruikt voor cardiovasculaire management, een vorm van weerstandstraining, door organisaties zoals het Rode Kruis.

Enkele van de uithoudingsvermogenoefeningen die bij een dergelijk programma worden uitgevoerd, zijn: opdrukken, traplopen, streng zitten, zitten en kruisgebaartraining en nog veel meer. Een bijzondere bron van stress is de afwezigheid van beweging. Deze menselijke stress wordt de tonische factor genoemd. Dus als je ooit niet kunt bewegen, is je houding minder en zal iemand anders dit uitzoeken.

Fitnesstraining omvat ook meer fysieke tests zoals organisatorschoten, gewichtheffen, push-ups met één hand, liggende optie, een push-up van 1 minuut, sit-up van 1 minuut en figuren Voeloefening. Een ander type krachtoefeningen zijn de schouder-, nek- en traeneg-oefeningen.

Als je bijvoorbeeld een betere voetballer wilt worden, moet je nog steeds gebruik maken van de relevante fysieke krachtoefeningen. Andere soorten oefeningen omvatten ook calisthenics en cardiotraining. Dit zijn allemaal belangrijke fitnessoefeningen.

Bootcamp is een serieuze zaak en meestal voer je meer fitnessactiviteiten uit dan wat dan ook. Organiseer dus een leuk soort sessie zodat je je cursisten kunt inspireren en ze hun enthousiasme op peil kunnen houden. Een van de beste technieken voor fitnesstraining zijn bootcamp-games waarin je games gebruikt om mensen belangrijke lessen te leren over de fitnesstraining die je geeft.

Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden is dat je de fitnesstraining levend moet houden. U mag uw intensiteit nooit verlagen. Dit heeft invloed op de conditie van uw klanten. Ze zouden stijf aanvoelen als ze lopen, en zullen hun grip verliezen als ze in overvloed op hun TRAINING duwen. Hetzelfde gebeurt op het gebied van krachttraining.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.