Fiets Mechanica

fietsmetbloemen

Als fietsenmaker moet je veiligheidscursussen volgen, en leren omgaan met handgereedschap. Je moet in staat zijn om goed te werken met uw klanten en de gemeenschap. fiets monteurs moeten in staat zijn om te communiceren en hun bedrijf te vertegenwoordigen op een professionele manier. Het doen van onderzoek naar de verschillende soorten fietsen en de verschillende onderdelen van een fiets zal een belangrijk onderdeel van het werk zijn.

Fietsmonteurs hebben geen gemakkelijke baan. Er komt veel werk bij kijken en er moeten veel vaardigheden worden geoefend. Een fietsenmaker moet bijvoorbeeld de verschillende soorten fietsen kunnen herkennen. Dit omvat het identificeren van de verschillende typen sturen, balhoofdstellen, stuurpennen, cassettes en remmen. Deze informatie is misschien niet bijzonder nuttig voor iemand die nog nooit op een fiets heeft gezeten. Het vermogen om te bepalen welk gereedschap nodig is naar gelang van de gebruikte uitrusting zal van essentieel belang zijn. Het vermogen om te fietsen is slechts het begin van de vaardigheden die een fietsenmaker nodig heeft.

Fietsmonteurs werken meestal in een café of een rijschool. Zij kunnen misschien werk vinden in een Cycle Superstore of, als zij geluk hebben, bij een drukbezochte importeur. Op de meeste plaatsen is een basiskennis van paardrijden essentieel, en een basiskennis van mechanica is meestal noodzakelijk. Je zult in staat moeten zijn om de concepten van rijstijlen en rijaccommodaties aan je repertoire van diensten toe te voegen. Het kunnen herkennen van de verschillende en uiteenlopende rijstijlen zal u helpen uw verkoop te vergroten als u maar één motor heeft. Veel mensen hebben geen dure hulpmiddelen nodig om te fietsen, en kunnen deze kosten voor zichzelf houden. U zult moeten adverteren in een plaatselijke krant, en genoeg zaken moeten hebben om uw deuren open te houden voor klanten.

Fietsmonteurs leren meestal door middel van klassikale oefeningen. Deze oefeningen combineren praktische activiteit in een gesimuleerde omgeving met theoretische studie. Als u besluit om in de leer te gaan, volgt u waarschijnlijk een opleiding van drie maanden. Na afloop van de cursus moet u slagen voor een examen dat door de fietsfabrikanten wordt afgenomen en krijgt u een certificaat. U kunt ook de nodige opleiding en certificering krijgen om een National Electrical Code (NEC) – gecertificeerde fietselektronicus te worden.

Sommige mensen die als fietsenmaker beginnen, hebben een kleine werkplaats, en anderen runnen graag hun eigen bedrijf. U kunt kiezen of u al dan niet voor een fabrikant van fietsen of gemotoriseerde voertuigen wilt werken, of uw eigen bedrijf wilt oprichten door producten zoals gereedschap, kleding en levensmiddelen te verkopen. B op elegante wijze marketing-, boekhoud-, verkoop- en administratiekwesties en andere daarmee samenhangende problemen oplossen als ze zich voordoen. U zult marketing- en verkoopstrategieën moeten bestuderen, en op de hoogte moeten blijven van veranderingen op het gebied van veiligheid en technologie. Het vermogen om moeilijke problemen op te lossen is essentieel. Als u goede vaardigheden op het gebied van contactmanagement hebt verworven, moet u in staat zijn om klachten en problemen van klanten op verschillende manieren te behandelen. Door goede communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en het vertrouwen te hebben om met mensen over verschillende onderwerpen te praten, zult u boven uw concurrenten uitsteken.

Bgoers kunnen ook een glimp opvangen van wat een fietsmonteur zou kunnen zijn door te kijken naar de “fietsmonteur”. In deze korte film, gemaakt in 1986, is een triatlete te zien die in een kleine camera de mechaniek van haar wiel vertelt (off road). Zij beschrijft de hand-oog vaardigheid die de basis is van haar prestatie. Ze eindigt de film met het lopen op een parcours na het behalen van haar fitnessmaster. Het is mogelijk de spieren, pezen en ander zacht weefsel te zien dat wordt opgebouwd als gevolg van haar fitnessregime. Ze beschrijft de uitdagingen en de vele ledematen die ze binnenkort zal moeten overbruggen. Ze eindigt haar film met een wandeling naar buiten op een mooie zonnige dag.

Lees meer:

Fietsenwinkel Eindhoven

Tweedehands fietsen Eindhoven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.