De brandblusser

using a fire extinguisher - de brandblusser stockfoto's en -beelden

Er zijn in principe twee categorieën brandblusschuim, niet-vlammend en vlammend. Er zijn verschillende andere soorten brandblusschuim, waaronder chemische, impact-, hybride of synthetische materialen. Schuim heeft echter één basisfunctie en dat is brand blussen.

Het gewone schuim vlamt niet en wanneer het in het vuur wordt geplaatst, komen verstikkende dampen vrij. Dit kan schadelijk zijn voor mensen die allergisch zijn voor de rook en kan ook in de schemering gevulde huisdieren in de war brengen. Stijve brandblussers of schuimpapier zullen niet effectief zijn. De volgende generatie brandblussers heeft echter het werk van het blussen van de brand op zich genomen. Dit wordt gedaan door de toevoeging van een schuim genaamd boorzuur. Dit is een innovatie uit de jaren 1830 die wordt gebruikt om antischimmel- en antibacteriële eigenschappen aan het schuim toe te voegen.

Boorzuur is een chemische basis die een antibacteriële en schimmeldodende werking heeft. Zoals hierboven vermeld, is het gebruik ervan gericht op het bieden van bescherming tegen door agaat veroorzaakte strepen. Hoe kan boorzuur de effectiviteit van de brandblusser vergroten? Het antwoord is eenvoudig. Boorzuur combineert op een 3D-manier met homogsenguine. homogsenguine, of Hispanicity, is een chemische verbinding die wordt gemaakt in de celwand van bacteriën. Dit type gewricht is bestand tegen een aanval van de meeste bacteriën. Het is echter belangrijk op te merken dat het gebruik van een andere chemische verbinding afhangt van de aanbevelingen van de fabrikant.

In paardensportgevallen is het belangrijk om een ​​brandblusser met schuim te gebruiken. Andere systemen omvatten een elektrische of gasaangedreven blusser. De brandblusser moet binnen handbereik en droog worden bewaard. Boorzuur zal roest en corrosie aantrekken door zijn elektrolyseproces en als de celwand van de brandblusser niet droog is, zou het de chemische reactie effectief stoppen.

In de volgende brandblussercycloon zijn er verschillende keuzes waaronder droog chemisch, schuim, chemisch en vuur. De brandblussers kunnen worden gekocht bij de bron waar ze vandaan komen, maar niet in een winkel. Sommige bronnen verkopen de brandblussers voor een inruil. De brandblussers die duur zijn of zelden worden gebruikt, zouden zwaar geprijsd zijn. Het grote voordeel van de brandblussers is de beschikbaarheid.

De brandblussers kunnen worden opgeborgen in brandveilige opslagruimten zoals in een garage of kast. Dit om ervoor te zorgen dat ze altijd beschikbaar zijn voor calamiteiten bij brand. Voordat u een brandblusser aanschaft, moet u altijd controleren of het gepast is om deze in de vuurlinie te plaatsen. Om de brandblussers zo goed mogelijk klaar te maken is het belangrijk om de inhoud van het bluspakket te kennen.

Er zijn veel brandblussers die goedkoper of minder effectief zijn. Dit komt omdat veel chemicaliën betrokken zijn bij de bereiding en vervaardiging ervan. Sommige zijn misschien niet volledig effectief en sommige zwermen zelfs in het gebied waar ze zijn gevallen.

De Bona brandblusser is een van de belangrijkste apparaten om de veiligheid van mensenlevens en eigendommen te waarborgen. De Bona brandblussers zijn effectief en kunnen worden gekocht bij elke winkel waar vuurwapens en brandbeveiligingsdiensten worden aangeboden. De instructies voor het gebruik van de brandblussers staan ​​in het pakket dat bij het Bona-pakket wordt geleverd.

Het pakket bevat de Bona brandbeveiligingseenheid, een goedkoop brandbeveiligingssysteem. De materialen die in het Bona brandbeveiligingssysteem worden gebruikt, zijn afkomstig van bewezen bronnen voor brandbeveiliging. De chemische parameters van het Bona pakket zijn ontworpen om de verschillende soorten branden te blussen.

De rugzak is gemakkelijk te dragen bij gebruik als rugzak of veldtas. Het heeft verstelbare bandjes voor verschillende taillematen. De rugzak heeft een koelbox of een plek om een ​​tent op te zetten. Het Bona-logo op de bovenste flap van de verpakking maakt duidelijk dat het merk Bona duidelijk wordt onderschreven. Het brandwerende pakket is waterdicht en als het nat wordt, zorgt het regenbestendige materiaal van het pakket ervoor dat er geen water in het pakket komt.

Het gebruik van het Bona brandbeveiligingssysteem is verplicht voor de wandelaars en kampeerders die in het bos wonen. Het maakt niet uit hoe hard de regens waaraan de wandelaars en kampeerders worden blootgesteld, het Bona brandbeveiligingssysteem is ontworpen om het vuur te blussen.

Alle Bona-brandblussers in het pakket zijn ontworpen om efficiënt te werken in de verschillende soorten brandsituaties. Soorten branden die u in het bos kunt tegenkomen, zijn huisbranden, Craig-brand, bosbranden, umpbrand, rookbranden, GOODhetics en schimmelbranden .

Hoewel de Bona brandblussers nuttig zijn, zijn ze duurder in vergelijking met de gewone brandblussers. Een brandblusser kopen is erg duur. Het geld dat u investeert in een brandblusser is na afloop van de huurperiode van het apparaat huurvrij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.