Bloemist – A Great Florist

 

bloemist

Het galante succes van de bloemenwinkel heeft veel klanten aangetrokken. Ze kwamen allemaal naar ons toe omdat we ze een goed gevoel gaven.

Vanaf het begin waren we jong en vol ideeën. Later, toen we besloten een winkel te huren en een boekettenwinkel te openen, is alles snel gegaan. Alle hoop die we hadden in het verkopen van bloemenproducten heeft zich uitbetaald. Met bloemboeketten tuinbloemen is Siman Distribution van start gegaan met een groots plan voor uitbreiding van haar bloemenwinkel. Maar op een andere manier. Het begon met alleen bloemisten om de bloemisten, bloemenmoeders en bloemenhandelaren hun bloemen uit hun winkels te laten halen. Dit is de grote activiteit van elke bloemist, iemand die zijn bloemen naar die plaatsen brengt, ze op een andere plaats plukt en aflevert, een bos bezorging doet op een nog mooiere plaats en dan anderen gewoon de bos bezorging doet. Daarna begon een kettingreactie omdat iedereen begon te doen dezelfde activiteit en het werd zo’n belangrijk onderdeel van de bloemist marketing strategie, net als goede t-shirts moet een geweldige look en feel hebben, zodat het maakt mensen niet alleen een goed gevoel, maar zal hun ogen openen.

In het begin was de bloemenzaak slechts een idee in mijn hoofd om wat geld te verdienen. Maar nadat ik grote moeilijkheden ondervond bij het vinden van een goede bloemist die bloemen kan verkopen voor een goede prijs in de omgeving, dacht ik aan kleinhandel-bloemist, en dat is waar we gaan beginnen. We zullen bloemen leveren voor hun verlovingen en andere gelegenheden. Zullen ze onze bloemstukken een echt winstgevend idee vinden? Dat zal geen probleem zijn, want er zijn veel bloemisten en er is veel vraag naar bloemenwinkels. We kunnen er dus zeker een van de meest winstgevende bedrijven van maken.

Op dit ogenblik doen de vullers van ruwe bakolie de bloemenleveringen vanuit hun winkels. Wij zouden graag het bloemengedeelte van de service op ons nemen en na het opzetten van de bloemistenboeketten, zullen bloemisten ook bloemstukken in olieflessen boeken. Dit zal een goed inkomen opleveren uit het bloemconsumerende deel van de bloemistenbusiness. Wij zullen ons niet alleen op de gebruikers richten. We zullen ervoor zorgen dat alle andere bloemisten die geen bloemen aanbieden maar wel bloemstukken nodig hebben, ook bloemstukken en boeketten gaan aanbieden.

Bloem is niet de enige soort bloem die u in uw bloemenwinkel kunt verkopen; er is een enorme verscheidenheid. Bloemstukken weerspiegelen de vele verschillende emoties. Bloemstukken brengen verbeelding, emotie, liefde en tuin samen tot zeer fijne decoratieve. Bloemstukken boeketten worden gegeven als een geschenk op bruiloften, jubilea, AlexanderHM verjaardagsfeesten en de gemeenschap festiviteiten of diner taarten.

Als u een gewone bloemist bent, zult u zich natuurlijk afvragen hoe u een bloemenwinkel kunt beginnen terwijl iedereen de bloemenabonnementen doet? Wij zullen bloemengeuren aanbieden op bloemenkaarten langs de weg om meer bloemisten over te halen zich in te schrijven op onze website. Wij zullen een kortingsprijs aanbieden aan bloemisten die ervoor kiezen om boeketten, boeketlijnen en boeketten op basis van bloemschikrotatie bij ons af te nemen en zo te besparen op hun bloemenconsumptie en bezorgkosten. Wij zullen samenwerken met bloemisten om hen te voorzien van extra bloemstukken die gebruikt kunnen worden voor bloemstukken boeketten en boeket kaarten. Er zal waarschijnlijk een weg bloemenkaart bedrijf om uw bloemisten een goede zakelijke infrastructuur om klaar te zijn voor hun bloemist winkel.

Dit project zal zeker een goede oefening zijn voor bloemisten en floristen over wat voor soort setup ze nodig hebben om zo’n eigen bloemenwinkel op te starten. Wij zullen ook in omgang zijn met verschillende bloemisten uit verschillende delen van het land om een beter uitziende bloemenzaak te regelen. Deze boekettenzaak zal een plan en een formule hebben om er een praktische bloemenzaak van te maken. Hoe meer er rondvliegt, hoe beter de bloemenzaak zal zijn. Dit zal zorgen voor een beter leven voor u, uw bloemist, uw bloemenwinkel en ook de bloemenhandelaren.

Bloemstukken worden overal in het land samen met bloemen vervoerd en verkocht. Als u echt wilt dat een bloemenwinkel floreert, dan moet u uw bloemisten bloemstukken boeketten voor hen letterlijk rechtstreeks van uw leverancier leveren, zonder tussenpersoon. Er is waarschijnlijk ook zo’n bloemistenrelatie tot stand gekomen tussen coöperaties in de bloemistenmantel accessoiristen. Speciaal voor de bloemisten “klaar om te gaan” zullen wij proberen om hen te voorzien van groothandels rozen, lang houdbare bloemstukken voor hen of bloemen gratis gezien de hoeveelheid en kwaliteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.